Eveniment

Intervenție a pompierilor militari, după ce un tractor în care se aflau două persoane a rămas blocat în albia râului Vedea

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au intervenit, în această seară, pentru scoaterea unui tractor din albia râului Vedea, în spatele Spitalului de Psihiatrie Poroschia. Din primele informații, este vorba despre doi bărbați care au rămas blocați într-un tractor, iar intervenția pompierilor a fost una dificilă, întrucât barajul era deschis, iar apa în creștere.

Citește și http://ziarulteleormanul.ro/casa-mistuita-de-flacari-la-nanov/

La fața locului au intervenit salvatorii din cadrul Detașamentul de Pompieri Alexandria cu o autospecială  de descarcerare, o mașina de stingere, o ambulanță SMURD, o barcă de salvare și un Duster.

Citește și http://ziarulteleormanul.ro/nemultumirile-deputatului-boboc-toti-cei-care-au-tratat-aceste-alegeri-cu-spatele-trebuie-sa-plece-din-functiile-detinute/

“Cele doua persoane au fost salvate cu ajutorul bărcii, ele aflându-se pe capota tractorului la sosirea pompierilor. Acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. În vederea scoaterii utilajului agricol s-a luat legătura cu SGA Teleorman pentru a pune barajul, astfel încât nivelul apei să scadă, dar și cu primarul localității Poroschia care a precizat că va trimite un buldoexcavator. Situatia este sub control, cetățenii fiind în afara oricărui pericol”, a precizat mr. Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.