Politic

Întâlnire în PNL pentru lansarea liberalilor Titirişcă şi Pîrvulescu în cursa pentru Primăria Alexandria şi Consiliul Judeţean

pdl_pnlCo-preşedintele PNL Alexandria, Florin Titirişcă, şi co-preşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, se pregătesc să intre oficial în cursa pentru Primăria Alexandria, respectiv pentru Consiliul Judeţean, în cadrul unei întâlniri programate să aibă loc în tabăra liberală în cursul zilei de luni, 13 iulie.

În ce-l priveşte pe liberalul Florin Titirişcă, acesta şi-a exprimat în mod clar intenţia de a candida pentru funcţia de primar al Municipiului Alexandria. Cu toate acestea, lista rămâne deschisă, la sondajul intern care va da numele candidatului pentru Primăria Alexandria putând participa şi alţi membri din rândul liberalilor.

Co-preşedintele PNL Eugen Pîrvulescu, fără funcţii în administraţia locală până în prezent, se pregăteşte să puncteze şi la acest capitol cu o candidatură pe lista de consilieri PNL pentru Consiliul Judeţean, care-l poate propulsa în prima funcţie din administraţia judeţeană, în condiţiile în care şeful Consiliului Judeţean este ales, începând cu alegerile locale din 2016, din rândul consilierilor judeţeni. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. dar pe cercetatii de DNA ,ILIESCU SI ALEXE nu i-a luat nimeni sa-i faca consilieri ori primari . taman buni de cheltuit banul public

  2. Eugen Parvulescu s-ar putea sa se aleaga cu o functie de detinut, stiut fiind faptul ca este cercetat de DNA!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.