Politic

Întâlnire Dragnea-Trump, la Washington

Ioan DUMITRESCU

Preşedintele Partidului Social Democrat, teleormăneanul Liviu Nicolae Dragnea, a mers la Washington cu ocazia instalării noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, la Casa Albă. Preşedintele Dragnea a fost însoţit de primul-ministru Sorin Grindeanu, în timp ce preşedintele României, Klaus Werner Iohannis a stat acasă.

După întrevederea cu preşedintele Donald Trump, preşedintele Liviu Dragnea a declarat: „Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis preşedintelui dorinţa noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România şi SUA la alt nivel. Preşedintele Donald Trump mi-a răspuns: We will make it happen! România is important for us! A fost un dialog cald şi deschis”.

3 Comments

  1. un cetatean

    Observatorule intai invata sa scrii corect si apoi sa vorbesti despre cultura !Daca nu ai inteles mesajul mai stai o tura!!!

  2. Cetatene fara ai lua apararea lui Liviu Dragnea, pute-ai sa te opresti la penultima intrebare! Asa ca, ti-ai dovedit lipsa de inteligenta,iar de cultura numai vorbim!

  3. un cetatean

    Daca i-a spus doua vorbe Trump nu inseamna ca a fost un dialog. Nu ne spune si noua ce i-a raspuns? Sau nu prea stie a vorbi engleza si s-a limitat la un ranjet pe sub mustata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.