Politic

Întâlnire de lucru a umaniștilor, pe departamente de specialitate

Umaniștii derulează, concomitent cu acțiunile de lansare de candidați, depunere de candidaturi și tot ce înseamnă pregătirea pentru alegerile locale din septembrie, și activități de consolidare a programelor și proiectelor de dezvoltare pe care să le propună românilor. Asta pentru că, susțin aceștia, vor să demonstreze că sunt “partidul românilor serioși, puternici și competenți”, care se adresează clasei de mijloc din România și își propun să determine o schimbare majoră în ceea ce privește rolul cetățeanului în societate, dar și vizavi de relația dintre acesta și instituțiile statului.

Având în vedere că, în funcție de competențele și experiența fiecăruia, conducerea umanistă a stabilit responsabilități punctuale pentru fiecare lider, în cursul zilei de joi, 13 august, mai mulți lideri ai PPU (social-liberal) și ai departamentelor de specialitate din cadrul partidului s-au reunit pentru o serie de discuții privind prioritățile principalelor domenii de activitate.

“Sub coordonarea lui Dragoș Frumosu, liderul Departamentului pentru Industria Alimentară, alături de Doina Pârcălabu, liderul Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială, Ingrid Iordache, liderul Clubului Tinerilor Umaniști, senatorul Teodor Meleșcanu, liderul Departamentului de Politică Externă, Corneliu Dobrițoiu, liderul Departamentului de Apărare și Ordine Publică și Liviu Neagu, secretarul general al PPU (social-liberal), Cătălin Harnagea, liderul filialei Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) din Sectorul 1 și liderul departamentului de Securitate națională, Radu Minea, liderul Departamentului de Cercetare, și deputatul umanist Andrei Gerea, liderul departamentului de Politici externe s-a discutat despre cea mai prețioasă resursă pe care o avem și cum poate fi valorificată aceasta.
Omul, cu creativitatea, inventivitatea și determinarea sa se află în centrul doctrinei umanismului pragmatic. Toți specialiștii din cadrul partidului își pun priceperea și experiența în slujba găsirii celor mai bune soluții pentru problemele actuale. În viitorul nu foarte îndepărtat departamentele de specialitate ale PPU (social-liberal) își vor prezenta proiectele pentru principalele axe de dezvoltare ale României”, transmite secretarul general al partidului și liderul umaniștilor din Teleorman, Liviu Neagu, pe pagina sa de Facebook.

4 Comments

 1. Redactorii de la KMKZ spun că „ce a zis Olguța e pantaloni scurți pe lângă ce a zis Ingrid Iordache de la TSD Arad, noua stea a economiei naționale, care, fiind și mai tânără și cu mintea mai vioaie, a gândit cu voce așa:

  „Inflația nu se poate produce în România, în momentul de față, întrucât au crescut și salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca produsele să rămână pe raft”.

  Concluzia: având asemenea politicieni, România va ajunge pe culmile progresului:
  “Vă dați seama ce înseamnă asta? Înseamnă că progresăm, ca țară. E o încântare să vezi că, în țara ta, mințile strălucite nu mai trebuie să treacă prin școala de secretariat de la Teleorman sau prin PRM School of Economics pentru a ajunge o voce, un talent.”

  Cu Ingrid Iordache, viitor de aur, ţara noastră are!

 2. Vedem, în momentul ăsta, o invazie a periferiei, a analfabetismului funcțional, la Tinerii politicieni:
  Fraze lipsite de logică. Exprimări grobiene și sfidarea oricăror norme de politețe.
  Cum s-a ajuns ca absurdul, ridicolul și incoerența să domnească peste declarațiile publice ale tinerilor politicieni ?
  Unde a trăit acesta mândrețe de politician?
  La Paris?
  La Roma?
  In pădure?
  In peștera?

 3. #traseism

  Am avut o relevaţie când am citit “zicerile “ lui Ingrid – fosta preşedinte a tineretului social democrat arădean …iţi explodează ultimul neuron sănătos, când vezi tineri implicaţi in politică!
  Nu sunt traseişti politici! Nu nu nu
  A primit un mărțisor de la PPU! 😀😀😀

  Ingrid Iordache, din înălţimea funcţiei de mare şefă la PPU s-a gândit sa- l certe puțin pe președintele României:

  “În alte țări din Uniunea Europeană am văzut deja reacții foarte rapide ale autorităților și măsuri concrete în toate domeniile, de la cel economic și fiscal, până la măsurile sociale. Germania a anunțat de zile bune un amplu set de măsuri economice, care ar trebui să ajute angajații și mediul privat. Ar trebui să se întâmple și la noi acest lucru și, în plus, mă aștept să primim explicații privind toate măsurile adoptate și în ce condiții se pot restrânge unele drepturi cetățenești. Într-adevăr, situația este una excepțională, tocmai de aceea cred că este esențială o comunicare permanentă și eficientă”, spune Ingrid Iordache. – sursa antena3.ro

  Pe bune?!
  Așa, da!😀
  Șeful tău este un cunoscut avocat… nu știe sa-ți răspundă?!

 4. halal specialiști!!!mumia de mEleșcanu….te saluta diapora partid de felixisti…rusinos

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.