Politic

Întâlnire cu scântei în PNL – Maziliții din partid s-au dus la Raluca Turcan să-și spună nemulțumirile/ FOTO

Ceea ce s-a vrut a fi o întâlnire decentă și constructivă în organizația județeană a PNL s-a transformat rapid într-un scandal în care a curs cu reproșuri și acuzații.

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, a venit la Alexandria, în seara zilei de joi, 16 martie, pentru a lua pulsul organizației înaintea alegerilor interne și pentru a discuta cu liderii județeni ai partidului, cu primarii PNL, cu reprezentanții partidului în Consiliul Județean și consiliile locale.

La întâlnire au participat însă și maziliții din partid, aceștia considerând că este momentul perfect pentru ca liderii de la centru să fie puși la curent cu ce se mai întâmplă în organizația din Teleorman. Concret, se pare că răzvrătiții din aripa liberalilor din județ, nemulțumiți, printre altele, de faptul că mai mulți președinți de organizații au fost schimbați din funcție chiar înaintea scrutinului intern, și-au pus speranța în conducerea PNL de la centru și într-o decizie menită să calmeze spiritele în rândul liberalilor teleormăneni.

Printre cei care și-au exprimat nemulțumirile în legătură cu politica dusă de conducerea PNL Teleorman și cu deciziile din ultima perioadă s-au numărat Adrian Savu, Florin Titirișcă, dar și Teodor Nițulescu. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Observator

    Sunt varza saracii de ei! Cum sa nu le mearga bine PSD-eilor,cand nu au nici un fel de opozitie?

  2. Ce cauta Mihai Murar la PNL.Acest personaj de profesie profesor de geografie dupa si-a parasit sotia cu cei 3 copii a candidat la Camera deputatilor pe locul 2. Orcine ar fi candidat in locul lui-Titirisca,Draghici,etc ar fi fost ales in Parlament.
    Am inteles ca la AJOFM,locul de munca al domnului Murar nu a mai trect de circa un an justifucand aceasta pe motive medicale.
    Dar ne punem intrebarea-cum a luptat in campania electorala si cum se poate ocupa cu monitorizarea si paza obiectivelor ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.