Eveniment

Instituțiile din Turnu Măgurele, aflate în prima linie în lupta cu COVID-19, au primit donații de aproape 20.000 de lei de la Claudiu Crăcea

Spitalul Municipal Turnu Măgurele, Detașamentul de Pompieri Turnu Măgurele, Poliția Turnu Măgurele și Secția de Jandarmi din Turnu Măgurele au primit echipamente de protecție și dezinfectanți, materialele sanitare a căror valoare se ridică la suma de aproape 20.000 de lei fiind donate de omul de afaceri Claudiu Crăcea.

Astfel, la Detașamentul de Pompieri Turnu Măgurele au ajuns donații în valoare de aproximativ 2.000 de lei, constând în măști faciale (200 de bucăți), mănuși chirurgicale (200 de bucăți) și igienizant pentru mâini (10 litri). De asemenea, la Spitalul Municipal Turnu Măgurele au ajuns donații în valoare de 12.500 de lei, constând în măști faciale (1.100 bucăți), acoperitoare pantofi (2.000 bucăți), mănuși chirurgicale (1.100 bucăți), igienizant mâini (10 litri).

Donații în valoare de 5.000 de lei au mers și la Asociația Danubius Turnu Măgurele, constând în măști faciale (500 bucăți), mănuși chirurgicale (500 bucăți), igienizant mâini (20 litri) și un pulverizator. Prin Asociația Danubius materialele sanitare au ajuns la Poliția Turnu Magurele și Jandarmerie.

Pe de altă parte, omul de afaceri Claudiu Crăcea a achiziționat și 200 de litri de clor, care au mers către Asociatiile de Proprietari, dar și 1.000 de măști care vor ajunge, marți, la turneni. Achiziția în acest caz este în valoare de 5.500 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.