Eveniment

Instituția Prefectului recomandă cetățenilor să respecte normele de igienă și distanțare socială și să folosească echipamente de protecție

Instituția Prefectului Teleorman recomandă cetățenilor să folosească echipamente de protecție care să le acopere gura și nasul, atunci când ies din case. În cazul în care nu au măști, din moment ce, de ceva timp, acestea lispesc din mai toate farmaciile din județ, cetățenii pot folosi eșarfe sau fulare.

De asemenea, Prefectul Județului face un apel la teleormăneni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare emise.

“Recomandăm tuturor cetățenilor județului, dar și persoanelor care se află în tranzit, să utilizeze mijloace de protecție pentru acoperirea gurii și nasului (măști, eșarfe, fulare etc.) în toate spațiile publice, spațiile comerciale, instituțiile publice și entitățile care derulează activitate cu publicul, farmacii, piețe agroalimentare și mijloace de transport public.

Facem un apel către teleormăneni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare emise. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei”, transmite Instituția Prefectului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.