Eveniment

Instalațiile electrice improvizate le-au pus viețile în pericol

Instalațiile electrice improvizate au provocat, în ultimele două zile, două incendii ce se manifestau la locuințele și anexele unor cetățeni din localitățile Stejaru și Buzescu, pentru lichidarea acestora fiind nevoie de intevenția pompierilor militari.

Potrivit ISU Teleorman, primul eveniment a avut loc în localitatea Stejaru, iar pentru stingerea flăcărilor au intervenit imediat pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul a fost stins în limitele găsite, fiind salvate bunuri apreciate la peste 2.5000 de lei. Au fost însă mistuite de flăcări obiecte a căror valoare este estimată la suma de 10.000 de lei.

Al doilea incendiu, observat și anunțat miercuri dimineață, a cuprins anexele din două gospodării învecinate, din localitatea Buzescu, cu pericol de propagare la locuințele din apropiere.

Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Focul a fost stins în limitele găsite, militarii reușind să salveze bunuri apreciate la peste 500.000 de lei.

Cele două anexe au fost distruse în totalitate de foc, cu mobilierul din interior și mai multe aparate electrocasnice, precum și o cantitate însemnată de materiale textile. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 20.000 de lei.

La acest eveniment, o femeie a suferit un atac de panică și a fost transportată la Spitalul Județean din Alexandria pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.