Social

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a publicat grilele de punctaj pentru gradaţia de merit 2013

isj-teleorman-sediuSalariaţii din învăţământ interesaţi le pot consulta pe site-ul isjtr.ro. Dosarele de înscriere pot fi depuse la ISJ până cel târziu la 11 aprilie.

Pot obţine gradaţii de merit cadrele didactice care au o vechime de minim trei ani în învăţământul preuniversitar şi care au obţinut calificativul “foarte bine” în ultimii 4 ani.

Numărul de gradaţii care se acordă va respecta ca şi până acum procentul de 16% din totalul posturilor didactice existente, însă din acesta va fi scăzut numărul de gradaţii aflate în plată nu doar al celor acordate în ultimii trei ca până acum iar pensionarii pot beneficia şi ei de gradaţie de merit în continuare dacă rămân în activitate.

Gradaţiile de merit reprezintă 25 la sută din valoarea salariului de bază şi vor fi acordate pe o perioadă efectivă de cinci ani.

Potrivit reprezentanţilor ISJ, lista cu punctajele obţinute de fiecare candidat va fi a publicată până pe 13 mai 2013, după care va fi făcut public numărul gradaţiilor de merit ce vor fi acordate în acest an.

Anul trecut în Teleorman au fost acordate 245 de gradaţii de merit, numărul total al celor care au solicitat fiind de 383. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.