Eveniment

Inspectoratul de Jandarmi Teleorman la ora bilanțului/ 240 de infracțiuni pentru care au fost aplicate amenzi de peste 250.000 de lei, în 2019

159 misiuni de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, 103 misiuni de intervenţie pentru aplanarea unor stări conflictuale sau soluţionarea unor solicitări ale cetăţenilor, 8.615 misiuni de menţinere a ordinii publice în sistem integrat cu poliţia și patrule de jandarmi, 859 de mandate de aducere în localități de pe raza județului Teleorman emise de instanțele de judecată și organele judiciare și peste 200 de misiuni în cooperare cu alte instituții au fost executate, pe parcursul anului trecut, de angajații Inspectoratului de Jandarmi Teleorman. În timpul misiunilor, au fost constatate 240 infracţiuni, dintre care 166 în mediul urban şi 74 în mediul rural, pentru care au fost aplicate 1.299 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 958 amenzi, în valoare de 250.200 lei, şi 341 avertismente scrise.

Potrivit raportului activității Inspectoratului de Jandarmi Teleorman, pe parcursul anului trecut au fost desfășurate și peste o sută de activități de prevenire a violenței în cadrul unor programe pe această temă în instituțiile de învățământ preuniversitar, cu ocazia adunărilor publice, dar și pe timpul desfășurării jocurilor și competițiilor sportive la care au participat jandarmii teleormăneni.

Datele au fost prezentate de inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman, col. Radian Tîrlie, miercuri, în cadrul activității de evaluare a inspectoratului pe anul 2019, care s-a desfășurat în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Teleorman, eveniment la care au participat col. Georgescu Victor, partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, prefectul județului Teleorman Liviu Dumitrașcu, președintele Consiliului Județean Teleorman Dănuț Cristescu, primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, precum și reprezentanții structurilor M.A.I. și instituțiilor deconcentrate din județ cu care jandarmii colaborează.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.