Eveniment

Înscrierile pentru concursurile organizate de Zilele Alexandriei, pe ultima sută de metri

Primăria Alexandria organizează şi anul acesta o serie de manifestări culturale, artistice, sportive etc, pentru a marca zilele municipiului. Sărbătoarea se va întinde pe parcursul a cinci zile începând de miecuri, 28 august, şi până duminică, 1 septembrie 2013.

Ca în fiecare an alexăndrenii sunt invitaţi să participe la concursuri de şah, table, rummy, fotbal, înot, tenis, biliard, ping pong, pescuit, dar şi la concursul de fotografie, iar cei mai mici la concursul de desene pe asfalt. Ultima zi pentru înscrieri este luni, 26 august, pentru majoritatea concursurilor, excepţie făcând cel de pescuit pentru care înscrierile s-au terminat şi cel de fotografie pentru care ultima zi de înscrieri este 25 august.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, până acum foarte mulţi alexăndreni şi-au manifestat intenţia de a participa la competiţiile organizate anul acesta cu prilejul sărbătoririi Zilelor municipiului, excepţie făcând doar competiţia la fotbal, unde cel puţin deocamdată, comparativ cu ediţiile precedente, numărul concurenţilor înscrişi este mic. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.