Sport

Înscrieri în competiţie – Puţine echipe înscrise în campionatul Ligii a 5-a

Mai sunt câteva zile până la şedinţa tehnică cu echipele din eşalonul secund fotbalistic şi  totuşi sunt unele semne de întrebare cu privire la completarea celor două serii. La fel ca la nivelul Ligii a 4-a, în această toamnă au existat două situaţii de echipe care au declinat participarea în eşalonul la care aveau dreptul, din motive obiective (spun oficialii acestora), preferând să se înscrie la eşalon inferior. Este vorba de echipele Real Beuca şi Flacăra 2 Talpa, participante în eşalonul secund, care şi-au depus cererea de înscriere în Liga a 6-a. Iar motivul este unul destul de interesant, lipsa copiilor, care să formeze grupele de juniori ale echipelor respective.

Cu toate acestea, până ieri după-amiază depuseseră la secretariatul AJF Teleorman cerere de înscriere nouă echipe, care n-au invocat nici lipsa juniorilor; este vorba de: Valea Dunării Pietroşani, Flacăra Liţa, Viitorul Dideşti, Victoria Ştorobăneasa, Petrolul Poeni, Progresul Nenciuleşti, Avântul Stejaru, FCM II Alexandria, Steaua spătărei.

Din informaţiile furnizate de secreatul AJF Teleorman, Cătălin Cuşcă, mai multe echipe s-au arătat interesate de documentele necesare pentru înscriere în noul sezon, astfel că sunt aşteptate în zilele următoare.

Conform calendarului anunţat de forul judeţean, startul noului sezon al Ligii a 5-a va avea loc pe 11 septembrie (duminică), iar şedinţa tehnică cu echipele este programată pentru 6 septembrie, în Alexandria.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.