Politic

Înghesuială în tabăra liberală pentru alegerile locale

alegeriPartidul Naţional Liberal a centralizat toate candidaturile depuse în interiorul partidului pentru alegerile locale din vara anului 2016.

Aşa cum era de aşteptat, atât reprezentanţi ai fostului PDL, cât şi reprezentanţi ai fostului PNL îşi doresc să candideze pentru un mandat de primar, consilier local ori consilier judeţean, astfel că liderii de la Centru s-au trezit cu o concurenţă acerbă pentru locale.

În ce priveşte tabăra liberală din judeţul Teleorman, pentru cele trei primării de municipiu, respectiv Alexandria, Turnu Măgurele şi Roşiori de Vede, s-au înscris în cursa internă nu mai puţin de 10 candidaţi, în timp ce pentru cele două oraşe, respectiv Zimnicea şi Videle, şi-au manifestat dorinţa de a candida 7 liberali.

În ce priveşte intenţia de a se erija în opţiunea PNL pentru fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, 4 liberali s-au înscris în cursa internă, varianta considerată ca având cele mai multe şanse va fi opţiunea liberală pentru prima funcţie din judeţ.

În privinţa candidaturilor pentru primăriile din judeţ, pentru cele 30 de primării deţinute în prezent de PNL vor candida, potrivit listelor centralizate, primarii în funcţie. În total, pentru cele 92 de primării din mediul rural, până în prezent s-au înscris 47 de liberali în cursa internă.

Listele nu sunt însă închise, astfel că, potrivit copreşedintelui PNL Vasile Blaga, se aşteaptă în continuare candidaturi, în special “candidaturi câştigătoare”, care sunt, de altfel, cele mai interesante pentru liderii liberali. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. un cetatean

    la nivel de Teleorman ce candidati la primari din partea PNL vom putea avea?
    Numai hahalere ca exemple; EDI OPREA-ALEXANDRIA,MOCANU-DRAGANESTI VLASCA,,C0DREA-TURNU MGURELE,MANDREANU-VIDELE,UNGUREANU -ROSIORI,DATUION-ISLAZ, SI CEL MAI TARE SARDAN MARIAN-ZIMNICEA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.