Eveniment

“Informare acasă! Siguranță în lume!”, campanie de informare pentru românii din diaspora

Sala mare de ședințe a Palatului Administrativ a găzduit luni, 19 august, o serie de informări și dezbateri, în cadrul cele de-a doua etape e campaniei naționale ”Informare acasă! Siguranță în lume!”, lansată de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.  La întâlnire au participat Victor Aleexev – secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Nelu Ionel Oprea – subprefectul județului, Virgiliu Cocoșilă – vicepreședintele Consiliul Județean Teleorman, reprezentanți ai unităților administrativ teritoriale din județ, ai Inspectoratului Școlar Județean, ai AJOFM Teleorman, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, precum și ai IPJ Teleorman – Serviciul de Combatere a Criminalității și ai Autorității Electorale Permanente.

Campania „Informare acasă! Siguranță în lume!”, lansată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, are drept scop informarea tuturor românilor asupra drepturilor și obligațiilor pe care le au în țările în care au ales să trăiască, dar și aflarea mai multor informații despre programele pe care România le desfășoară pentru a-i încuraja să revină acasă în număr cât mai mare.

Noutatea celei de-a doua etape a campaniei a fost reprezentată de informarea cu privire la votul în străinătate, înainte de alegerile prezidențiale din această toamnă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.