Eveniment

Inconștiență maximă! Teleormăneni și fără permis, și băuți la volan, prinși de polițiști

În perioada 22-25 aprilie a.c., polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 13.195 de lei, au reținut 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice. Dintre acestea, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, trei sancțiuni pentru depășire, patru sancțiuni pentru alte abateri.

Totodată, au fost întocmite un număr de 16 dosare penale pentru infracțiunile de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Spre exemplu, vineri, 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 12 Zimnicea, au depistat un bărbat în vârstă de 53 ani din comuna Piatra, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Piatra, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Sâmbătă, 23 aprilie a.c., orele 20:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Dobrotești, au depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Stejaru, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 679B, în localitatea Stejaru, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere” urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

La data de 23/24 aprilie a.c., orele 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.11 Gălăteni, au depistat un tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Gălăteni, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 506 în localitatea Gălăteni, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

La data de 25 aprilie a.c., orele 19:27 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Videle, au depistat un bărbat în vârstă de 38 ani din comuna Moșteni, județul Teleorman, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată pe DJ 503 în localitatea Botoroaga, județul Teleorman, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ”, conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.