Eveniment

Inconștiența la ea acasa: Încă cinci amenzi date pentru încălcarea izolării la domiciliu

Două persoane din Turnu Măgurele, una din Smârdioasa, una din Didești și o alta de la Măldăeni, care au încălcat izolarea la domiciliu au fost amendate, vineri, de polițiști și jandarmi. Amenzile aplicate de oamenii legii se ridică la 17.000 de lei, transmit autoritățile, iar astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pentru că populația și cei aflați în izolare trebuie să constientizeze importanța respectării acestor reguli.

„Efectivele din cadrul Inspectoratului de Poliție au verificat, pe parcursul zilei de vineri, 350 de persoane pentru care s-a dispus măsura izolării la domiciliu, după ce au revenit în țară din state din zona galbenă de risc. Astăzi, 20 martie 2020, efective din cadrul IPJ Teleorman au verificat modul în care persoanele respectă regulile de izolare la domiciliu. La acțiune au participat 186 polițiști și au fost verificate 350 persoane. Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15 000 lei (5000 lei/sancțiune). Inspectoratul de Jandarmi Județean a aplicat astăzi 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2 000 lei (1 000 lei/sancțiune). La acțiune au participat 10 jandarmi și au fost verificate 50 de persoane”, transmit reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Cu numai o zi în urmă, alte trei persoane care și-au permis să încalce izolarea la domiciliu au fost amendate, de autorități, dintre acestea două din Turnu Măgurele, iar o a treia din Buzescu.

Potrivit celei mai recente informari a CJSU Teleorman, la nivelul județului 482 de persoane sunt, în prezent, izolate la domiciliu.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.