Sport

Incidente grave la jocul de la Plosca!

Unul din cele mai tari jocuri ale etapei de sâmbăta trecută era considerat meciul Astra Plosca – Viaţă Nouă Olteni, meci în care se întâlneau două echipe cu stări de spirit total diferite. Gazdele erau “pe val” şi vroiau să rămână acolo, sus, în clasament – în preajma podiumului, oaspeţii, obişnuiţi cu locurile fruntaşe în anii trecuţi, veneau după o serie de rezultate slabe, îndeosebi pe teren propriu. Meciul a fost echilibrat, în mare parte din timp, însă atmosfera a fost încinsă, la propriu, la final de meci. Cu câteva minute înainte de final, câte un jucător al fiecărei echipe a văzut “roşu” din partea arbitrului, iar duelul verbal al acestora a inflamat spiritele. După ultimul fluier al meciului (scor 2-1 pentru gazde, 0-1 la pauză), în ciuda măsurilor de securitate luate de echipa din Plosca, lucrurile au degenerat în zona vestiarelor. Circa 8-10 spectatori veniţi din tribună au dejucat vigilenţa oamenilor de ordine şi s-au răfuit cu o parte din jucătorii de la Olteni. Pentru a calma spiritele, poliţiştii chiar au folosit sprayurile lacrimogene, pe care unii spectatori recalcitranţi le-au resimşit din plin. “Colac peste pupăză”, pentru că nu era destul pentru cei din Plosca, chiar şi observatorul acelui joc (Iulian Ancu, din Alexandria) a fost lovit de un “ultras” care abia scăpase din mâinile poliţiştilor (se pare că individul nu ar fi fost din Plosca, dar este nesemnificativ acest lucru).

Incidentele de sâmbătă, de la Plosca, sunt cele mai grave din ultimii ani şi este păcat că s-a ajuns la asemenea evenimente, mai ales că preocuparea arătată de clubul din Plosca pentru organizarea jocurilor este evidentă în ultimii ani acolo. Problema majoră acolo este legată de suporterii din Plosca, care uneori depăşesc cu mult limita sportivităţii şi a simplelor încurajări ale echipei lor.

B. Pană

One Comment

  1. Se pare ca cel mai sifonat a iesit Miu, nr 7 de la oaspeti, cel care a fost eliminat pe final. Nici Marcusanu n-a scapat chiar intact, se pare ca s-a ascuns printre scaune!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.