Eveniment

Incident la Balciul de Rusalii

In noaptea de 26/27 mai 2018, la ora 01:30, patrula Politiei Locale Alexandria, in timp ce se afla in incinta Targului Saptamanal, unde in aceasta perioada se desfasoara Balciul anual de Rusalii, a observat in proximitatea portii de acces din Str. 1 Decembrie un grup format din 3 barbati cu un comportament agresiv.

Scandalul a degenerat dupa ce unul dintre barbati, V.T. a pulverizat spray paralizant spre ceilalti doi, moment in care H.C. si C.G.L. au ripostat si l-au lovit puternic in zona capului pe V.T. care a necesitat transport la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria si interventii de specialitate din partea personalului medical.

La fata locului a mai intervenit o patrula a Politiei Locale Alexandria pentru aplanarea conflictului, agresorii au fost somati si pentru ca au continuat scandalul au fost incatusati si condusi la biroul Politiei din incinta Targului Saptamanal. La perchezitia corporala asupra agresorilor s-au mai gasit un spray paralizant si un cutit cu lama de aproximatv 15 cm.

Agresorii, H.C si C.G.L, ambii cu domiciliul in municipiul Alexandria, au fost predati pe baza de proces verbal organelor de politie din cadrul Politiei Municipale Alexandria in vederea cercetarii, iar victima V.T cu domiciliul tot in municipiul Alexandria a fost trasportata la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria pentru a i se acorda ingrijiri medicale de specialitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.