Sport

Incident grav la Roşiorii de Vede Consilierul local / Constantin Berechet, acuzat că a lovit un tânăr arbitru roşiorean!

Berechet a depus şi el plângere la Poliţie!

Un eveniment surprinzător şi deloc plăcut a avut loc în seara de duminică, 6 noiembrie a.c. în zona Parcului Central din Roşiorii de Vede. Din câte se pare, în incident au fost implicaţi doi tineri arbitri din Roşiori, pe de o parte, şi fostul antrenor al echipei Rova Roşiorii de Vede, ex-director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi actual consilier municipal în Roşiori, Constantin Berechet. Incidentul se pare că a avut loc în apropierea localului pe care consilierul local Constantin Berechet îl deţine în centrul oraşului, iar acuzele sunt din ambele părţi, cu trimitere către infracţiunea de loviri şi alte violenţe. Ulterior evenimentelor care s-au întâmplat în seara de duminică, după ora 22.30, ambele părţi implicate în incident au ajuns la spital, ulterior la Poliţia municipală, fiecare parte depunând plângere penală.

În incidentul respectiv există două variante de acuze: în prima, tânărul arbitru roşiorean Mihai Zidaru, care se afla alături de colegul său Alin Vişan, ambii spunând că au fost loviţi de Constantin Berechet şi un angajat de-al său, fără vreo altă explicaţie; în cea de-a doua variantă, Constantin Berechet, care se afla în preajma localului pe care îl deţine, spune că a fost agresat de Zidaru şi de alţi tineri roşioreni, şi nu este prima dată când aceştia produc incidente în local şi în preajma acestuia.

În privinţa celor declarate de tânărul M. Zidaru (22 ani), incidentul se pare că a pornit absolut fără motiv, el fiind alături de A. Vişan şi încă alţi tineri în zona parcului (la statuie), unde a fost lovit de consilierul local Berechet, absolut fără motiv; ulterior, şi în plângerea pe care a făcut-o la Poliţie, Zidaru confirmă că a spus aceleaşi lucruri. Conform declaraţiilor sale, Mihai Zidaru, arbitru component al Subcomisiei locale Roşiori, s-a prezentat la Camera de gardă a Spitalului Caritas, alături de colegul său (Alin Vişani) unde au primit îngrijiri medicale, dar el a avut nevoie de supraveghere suplimentară, ulterior fiind efectuată şi o tomografie în zona capului.

La rândul său, prof. Constantin Berechet spune că el ar fi fost cel agresat de tinerii respectivi, el precizând însă faptul că a depus plângere la Poliţie, iar ulterior se va stabili, în urma verificărilor celor în măsură, cine are dreptate. “ În opinia mea, realitatea a fost cu totul altfel decât lasă de înţeles acest tânăr. N-a fost un mare incident,, în opinia mea, însă presa locală l-a făcut un mare incidente, şi o parte a presei îl tratează politic. Ei sunt nişte tineri teribilişti care fac scandal, de mai mult timp pe aici, incidentele precedente sunt ştiute, noi avem martori la tot ce s-a întâmplat… Dar, eu am făcut plângere la rândul meu, în care am relatat varianta adevărată, nu cred că am voie să spun din dosar ce s-a întâmplat, dar din punctul meu de vedere eu am fost cel agresat ameninţat, înjurat şi aştept rezultatul cercetărilor organelor de poliţie”, a fost declaraţia consilierului local Constantin Berechet.

Din informaţii oficiale, prezentate de purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, la Poliţia municipală Roşiorii de Vede au fost depuse plângerile respective, ulterior poliţiştii roşioreni urmând să stabilească cine a avut dreptate în acest caz, în care s-a deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Bogdan Pană

3 Comments

  1. D ule Pana,esti redactor sportiv sau organ de ancheta? Sunt atatea evenimente sportive importante in judet despre care nu scri in ziar si ai gasit subiect. Cred ca se rezolva cu …. sau nu mai ai clienti?

  2. Zidaru este un alcoolist si un boschetar notoriu, numai caternica si scandal, ia vedeti ce de amenzi are, unde este el, hop si scandalul, Berchet un retardat, s-a luat la bataie cu doua jeguri umane, jandarmeriea de cel in mai tine in servici pe tatal lui Zidaru, care mereu il acopera, inclusiv intervenind pe la gabori sa-i ierte rusinea de copil.

  3. Stiri din sport cand mai dati si voi? Ne-am saturat de campionatul judetean de fotbal si eroii lui! Avem atatia sportivi medaliati de care nu spuneti nimic. Rusine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.