Eveniment

Incident electoral la Bâscoveni/ Un bărbat care a mers să voteze la secție a aflat că în numele său fusese solicitată urna mobilă

Supriză de proporții pentru un teleormănean care s-a prezentat la secția de votare din Bâscoveni pentru a-și alege președintele. Bărbatul a aflat de la membrii secției de votare că pe numele său fusese făcută o solicitare pentru urna mobilă, acestuia fiind-i prezentată cererea. Cum nu a recunoscut nici scrisul de pe cerere, dar nici semnătura, cazul a fost preluat de polițști, fiind deschis un dosar penal.

Citește și http://ziarulteleormanul.ro/alegeri-prezidentiale-2019-prezenta-la-urne-ora-10-30-1230/

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii Secției nr. 11 Poliție Rurală Gălăteni au fost sesizați, astăzi, în jurul orei 10.30, cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la secția de votare 181 din satul Bâscoveni și și-a exercitat dreptul de vot, deși pe numele său exista o solicitare pentru deplasarea urnei speciale.

Bărbatul a precizat că nu a depus nicio cerere, fapt pentru care i-a fost prezentată cererea, acesta nerecunoscând nici scrisul, nici semnătura.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanei care a întocmit și depus înscrisul.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.