Sport

Incertitudine la Sporting Roșiori

Echipa de fotbal seniori Sporting Roșiori s-a reunit de curând, într-o stare de încordare, indusă de incertitudinile cu privire la alocarea bugetului de către municipalitate. Din câte se pare, Primăria Municipiului Roșiorii de Vede dorește să ajute mai departe echipa, primarul Valerică Cârciumaru fiind un suporter fidel al fotbaliștilor roșioreni, însă suma necesară, în jur de 650 000 lei pentru minima supraviețuire, este imposibil de acoperit din resurse bugetare.

S-au purtat discuții cu un investitor privat, însă, deocamdată, nu există nicio dată concretă, cu privire la o eventuală infuzie de capital. Antrenorul Cristi Negru, foarte apreciat pentru priceperea sa, a plecat de la echipă, neacceptând reducerea cu o treime a salariului. Din lot nu mai fac parte Dalin Munteanu și Mitică Moșteanu, nefiind excluse și alte despărțiri. Antrenorul cu portarii, Eugen Crăciunescu, era și el pus pe lista neagră, dar deocamdată a rămas la echipă.

Primăria și conducerea clubului fac eforturi pentru remedierea situației. Între timp, restul lotului se pregătește sub comanda antrenorului secund Petre Iulian și urmează să dispute sâmbătă, 4 februarie, primul amical al anului, cu Concordia 2 Chiajna, în deplasare. (Cristi Frisk)

One Comment

  1. Sa vina GABIE cu patrupedul sau Sandu GHEORGHE zis Chelie, doar el stie safure!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.