Sport

Incertitudine la Sporting Roşiori – “Băieţii nu vor să joace, îi înţeleg, dar sper să-i convingem să renunţe la protest!” – Paul Mara

Situaţie foarte tensionată la Sporting Roşiori, echipă aflată pe locul 2 în clasamentul seriei a 3-a, Liga a 3-a, înaintea  jocului de sâmbătă, de pe teren propriu, cu FC Voluntari II. Nemulţumirea jucătorilor legată de întârzierea salariilor cu peste două luni de zile s-a transformat într-un protest pe care jucătorii au anunţat că vor să-l facă, dacă nu vor primi bani până cel târziu vineri, 11 noiembrie a.c.

Conştient că jucătorii au motive să fie nemulţumiţi, preşedintele clubului Sporting Roşiorii de Vede, Paul Mara, s-a arătat încrezător că totuşi, jocul de sâmbătă va avea loc, dar mai ales nerăbdător să vină odată hârtia de la Curtea de Conturi, pentru deblocarea contului. Iată punctul de vedere al lui Paul Mara vizavi de situaţia existentă la Sporting Roşiori: «Din punctul meu de vedere, situaţia nu este deloc plăcută, îi înţeleg pe jucători, pentru că au peste două luni de când n-au mai primit banii, dar trebuie să înţeleagă şi ei lucrurile, ar fi păcat să irosim acum toată munca din acest sezon. Sper să vină şi hârtia aceea, să ni se deblocheze contul, am vorbit şi cu domnul primar, dânsul a spus că se faceforturi, ştim şi noi asta, dar băieţii parcă nu mai vor să continue în această situaţie. Au promis că se vor pregăti, dar dacă până vineri, la 4 (n.r. ora 16.00, ora antrenamentului de vineri), nu vor primi cel puţin un salariu, sunt hotărâţi să nu intre în teren sâmbătă. Eu tot mai am încredere că vom rezolva situaţia, că îi vom convinge să renunţe»

În cadrul etapei a 12-a a sezonului Ligii a 3-a, Sporting Roşiorii de Vede ar urma să joace sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 14.00, pe teren propriu, contra echipei FC Voluntari II.

B.Pană

5 Comments

 1. Administrator Bloc

  De footbal amator ati auzit???Intr-un oras lesinat de foame, cine mai investeste in circ????

 2. Salam Regheton

  Carciumare, mafiot batran, da-lebanii la copii, lasa-ne cu Savescu, Gogoi-Butelie si restul de maimutoi si lipitori din primarie, BANII sau PLEACA ACASA PRIMARE!

 3. Gruppo Anonimus

  Pentru onoarea voastra si din respect pentru oras, va rugam sa jucati!Cui convine neprezentarea???Dusmanilor vostrilor si municipiului!

 4. Sa isi dea demisia primarul mincinos Carciumaru Valerica!Habar nu are sa conduca orasul, numai politica si campanii electorale, zero gologani pentru amaratul de oras…

 5. Paulica, du-te brea acasa la matale, ca nimic nu rezolvasi.Cu Gabie si Gogoi-butelie, mergeatreaba ca uns, sa vina Sandu Khelu, blatistul de la Saelele, pa banca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.