Eveniment

Încercând să stingă flăcările care i-au cuprins gospodăria, un bătrân din Troianul s-a ales cu arsuri de gradul I la nivelul feţei şi membrelor superioare

Un bătrân de 76 de ani, din Troianul, a ajuns la spital cu arsuri de gradul I la nivelul membrelor superioare și feței, după ce a încercat să stingă singur incendiul izbucnit la locuința sa.

Pompierii militari au fost sesizați prin apel unic de urgență la 112, luni, în jurul orei 15.00, și la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta în două dintre dormitoarele locuinței și într-o bucătarie, cu posibilitatea distrugerii întregului imobil. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 76 de ani, în încercarea sa de a stinge incendiul până la sosirea pompierilor, a suferit arsuri de gradul I la nivelul membrelor superioare și feței, informează ISU Teleorman.

Bătrânul a fost preluat de echipajul SMURD și, după ce i-a fost acordat primul ajutor, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

După aproape o oră în care s-au luptat cu flăcările, pompierii au reușit să lichideze incendiul. Pe timpul intervenției, salvatoriii au evacuat trei butelii care puteau constitui un pericol de explozie.

Au fost mistuite de flăcări bunuri estimate la suma de 10.000 de lei și au fost salvate bunuri de peste 40.000 de lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.