Social

Începe săptămâna cercurilor pedagogice – Week-end prelungit pentru elevii din clasele primare din zonele Alexandria şi Zimnicea

eleviMonica DUMITRESCU

Elevii din clasele pregătitoare şi clasele I-IV din zonele Alexandria şi Zimnicea, dar şi preşcolarii din zona Zimnicea se vor bucura luni, 24 noiembrie, de o zi liberă în timp ce cadrele didactice se vor întâlni în cadrul cercurilor pedagogice. Ceilalţi elevi şi preşcolari vor avea şi ei săptămâna aceasta câte o zi liberă.

Casa Corpului Didactic Teleorman a publicat programul cercurilor pedagogice pentru semestrul I al anului şcolar 2014-2015. Acestea se vor desfăşura pe cicluri de învăţământ, discipline şi specializări, începând cu 19 noiembrie până pe 4 decembrie 2014.

Cele mai multe cercuri pedagogice au fost însă programate pentru săptămâna 24-29 noiembrie, excepţie făcând cercurile pedagogice pentru consiliere şi orientare, majoritatea programate pentru data de 19 noiembrie şi cele ale directorilor unităţilor de învăţământ şi bibliotecarilor, programate pe 4 decembrie 2014.

În general, responsabilii de cerc au ales să organizeze întâlnirile semestriale ale dascălilor în unităţi de învăţământ din judeţ, atât din municipii şi oraşe, cât şi din mediul rural, însă sunt şi câteva cercuri pedagogice care se vor desfăşura în afara judeţului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.