Eveniment

Începe Festivalul Verii – CIA şi Shukar Nation vor cânta vineri la Alexandria

afis_modCarmen Dumitrescu

Începând din după amiaza zilei de vineri, scena din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor va fi punctul de atracţie al zilei pentru mii de alexăndreni. Evenimentele cu caracter de divertisment sunt destul de puţine la nivelul municipiului, ceea ce explică, în mare măsură, motivul pentru care organizarea unui Summerfest la Alexandria generează o stare generală de agitaţie în rândurile locuitorilor oraşului, dar şi a celor din comunele apropiate. Mai mult, în cele trei zile în care va avea loc festivalul, comercianţii autohtoni de bere şi mici vor putea obţine reale profituri, pentru că experienţa a demonstrat că alexăndrenii sunt extrem de dispuşi să consume cantităţi însemnate de alcool şi produse specifice acestor evenimente, din simplul motiv că oportunităţile de relaxare şi divertisment sunt destul de puţine la nivelul oraşului. De aceea, unii economisesc dinainte sau se împrumută de la apropiaţi pentru a spori profiturile comercianţilor de produse caracteristice acestor festivaluri.

Spre deosebire de alte evenimente care au avut loc în ultima vreme la Alexandria, Summerfest-ul din acest an s-a concentrat pe aducerea unor artişti de calitate, astfel că toţi cei care vor dori să participe la cele trei seri de spectacol vor avea ocazia de a asculta muzică bună şi de a se bucura de nişte momente cu adevărat de neuitat. Desigur, seara în care se aşteaptă venirea celui mai mare număr de oameni este cea de sâmbătă, când pe scena din faţa Casei de Cultură vor urca cei de la Timpuri Noi şi Electric Fence, după ce, în deschidere va cânta o trupă din Craiova, Red Cat Bone.

Vineri seară, spectacolul va începe în jurul orelor 20.00, însă comercianţii vor începe să atragă populaţia chiar din după-amiaza zilei respective. Singurii care vor resimţi în mod relativ neplăcut acest festival al verii vor fi conducătorii auto, care pe durata desfăşurării spectacolelor, vor fi obligaţi să circule pe alte rute decât pe strada Dunării. Potrivit unuia dintre organizatori, fiecare trupă care va urca pe scenă va avea un recital de o oră, astfel că alexăndrenii se vor bucura în fiecare seară de cel puţin trei ore de muzică bună: “noi ne dorim ca trupele invitate să fie cât mai bine primite de publicul alexăndrean şi ne dorim ca oamenii din Alexandria să participe în număr cât mai mare la spectacolele din toate cele trei seri. Oricum, muzica este deosebită şi ne aşteptăm cu toţii la nişte seri incendiare, de neuitat, astfel încât cu toţii să ne dorim la final ca Festivalul Verii să aibă loc, an de an, în luna iulie la Alexandria. Avem sprijin din partea unui bramd faimos de bere, care ne asigură şi echipamentele necesare. Evenimentul va fi prezentat de Tom Crângureanu”.

Vineri, vor urca pe scena din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor  cei de la No Antidote, o trupă de dance şi rock, urmaţi de faimoasa trupă de hip-hop din Craiova, CIA şi de Shukar Nation, o formaţie care interpretează piese tradiţionale foclorice pe ritmuri de rock.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.