Sport

Începe ediţia 2013 a Campionatului de fotbal în sală – 12 echipe sunt gata de start

Sâmbătă, 2 februarie, la Sala sporturilor din Alexandria este programată prima etapă a ediţia a XI-a a Campionatului judeţean de fotbal în sală. Competiţia din acest an, la care s-au înscris 12 echipe, se anunţă una deosebit de interesantă, iar miza întrecerii este calificarea la Liga a 2-a de sală. Organizatorul întrecerii, AJF Teleorman, a stabilit deocamdată, programul orar al jocurilor din prima etapă, pentru că, este posibil, de săptămâna viitoare, programul să fie diferit (în funcţie şi de programul sălii). Pentru cele 12 echipe participante, înscrierea la această competiţie reprezintă cel mai bun prilej pentru pregătire şi verificare înaintea campionatului oficial, care va debuta în luna martie, dar şi posibilitatea de a urmări eventuali jucători, care pot fi transferaţi. În privinţa primei etape, programată sâmbătă, la Sala sporturilor, AJF Teleorman speră ca publicul să vină în număr cât mai mare la jocuri, dar şi calitatea acestora să fie una destul de ridicată.
Prima fază a competiţiei, în care sunt programate 30 de meciuri, se va disputa în sistem fiecare cu fiecare, astfel că fiecare participantă la campionat va juca 5 jocuri; primele două clasate din fiecare grupă se califică pentru semifinale, unde se va juca după sistemul loc 1 gr. A – loc 2 gr. B şi loc 1 gr. B – loc 2 gr. A.

Pentru prima zi a competiţiei, CJ Arbitri Teleorman a stabilit oficialii care vor conduce cele şase meciuri de sâmbătă; este vorba de cuplurile de arbitri Aurel Peia – Cătălin Ancu, Ionuţ Babadac – Cristian Frăsineanu (toţi din Alexandria).

Programul primei etape a campionatul judeţean de fotbal în sală, programată sâmbătă, 2 februarie, este următorul:

– (9.00) Sporting Roşiorii de Vede – Metalul Frăsinet;

– (9.50) Atletic Orbeasca – Ajax Botoroaga;

– (10.40) Dunărea Turris Turnu Măgurele – Unirea 2 Ţigăneşti;

– (11.30) Rapid Buzescu – Universitatea Alexandria;

– (15.00) Avântul Bragadiru – CS Nanov;

– (15.50) Unirea 1 Ţigăneşti – CS Vârtoape.

Ediţia din acest an a Campionatului judeţean de fotbal în sală este a XI-a, întrecerea judeţeană de sală fiind între cele mai longevive din ţară. Iată care sunt celelalte câştigătoare ale campionatului de fotbal în sală din Teleorman:

– 2003: Steaua Spătărei;

– 2004: Real Alexandria;

– 2005: Zimtub Zimnicea;

– 2006: Logic Imobiliare Alexandria;

– 2007: Sao Paolo Videle;

– 2008: CSS Roşiorii de vede;

– 2009: CSS 2 Roşiorii de Vede;

– 2010: CSS Roşiorii de vede;

– 2011: CSS Roşiorii de vede;

– 2012: Unirea 1 Ţigăneşti.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.