Social

Începând de luni, copiii din Teleorman vor primi cornul și laptele

Livrarea produselor lactate, produselor de panificație și fructelor pentru preșcolarii și elevii din județul Teleorman va începe de săptămâna viitoare. De aceste produse beneficiază un număr de 26.808 copii din mediul urban și rural. Gustările pentru pauza mare vor fi distribuite celor 4.888 preșcolari, 2.347 elevi din clasele pregătitoare, 9.098 din învățământul primar, 7.962 din cel gimnazial clasele a V-a – a VII-a și  2.513 elevi de gimnaziu din clasa a VIII-a, în cadrul „Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023”.

Produsele de panificație vor fi cornuri și biscuiți din făină integrală, iar livrarea acestora va începe de luni, 11 octombrie a.c. Fructele livrate vor fi merele, începând cu ziua de joi a săptămânii viitoare. Furnizorul produselor de panificație și al fructelor este SC LOGISTIC Media Pop Art SRL. Produsele lactate livrate începând cu prima zi a săptămânii următoare vor fi lapte UHT și iaurt, furnizate de SC SIMULTAN SRL.

De asemenea, reprezentanții Consiliului Județean Teleorman precizează că pentru elevii și preșcolarii din localitățile în care cursurile se desfășoară online, părinții acestora pot ridica produsele de la unitățile de învățământ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.