Eveniment

Încep înscrierile la concursurile organizate de municipalitate cu prilejul Zilelor Alexandriei

Carmen Dumitrescu

Zilele Municipiului Alexandria sunt atât un prilej de distracţie pentru alexăndreni, cât şi unul de a câştiga premii, în urma participării la concursurile tematice organizate de Primăria Alexandria. Ca atare, în această perioadă încep înscrierile la aceste concursuri şi toţi cei care simt că au aptitudini adecvate profilului concursurilor propuse pot face o vizită la sediul municipalităţii şi purta cel puţin o discuţie de principiu cu organizatorii evenimentului, pentru a se interesa cu privire la termeni, condiţii şi premii.

Astfel, la concursul de şah pot participa exclusiv cetăţeni cu domiciliul în Alexandria, care au în posesie piese de şah şi pasiune pentru acest sport al minţii. Concursul se va desfăşura pe 4 categorii de vârstă: sub 10 ani, 11-14 ani, 15-19 ani şi + 20 ani. Înscrierile la acest concurs se pot face până pe data de 26 august la Primăria Alexandria, la parter, camera 17 sau la numărul de telefon 0247.317732, interior 133.

Concursul de table va strânge laolaltă, de asemenea, participanţi cu domiciliul în municipiul Alexandria şi se va desfăşura, de asemenea, pe 4 categorii de vârstă: sub 10 ani, 11-14 ani, 15-19 ani şi + 20 ani. Şi în acest caz, participanţii trebuie să se prezinte cu piese de table iar doritorii se pot înscrie la sediul primăriei sau la acelaşi număr de telefon menţionat anterior.

La concursul de rummy vor participa exclusiv cetăţeni cu domiciliul în municipiul Alexandria şi vor fi grupaţi pe aceleaşi patru categorii de vârstă valabile şi în cazul concursurilor amintite anterior. Participarea la acest concurs presupune, de asemenea, prezentarea cu piese de rummy iar înscrierile se fac până la 26 august în locaţia precizată mai sus.

În ceea ce priveşte “Cupa Alexandriei la Fotbal”, înscrierile se fac până pe 26 august la sediul municipalităţii sau la numărul de telefon amintit mai sus. La acest campionat pot participa doar echipe din Municipiul Alexandria iar echipele ce se vor înscrie în această competiţie vor fi formate din 5 jucători de câmp, un portar şi 3 rezerve. Persoanele care se înscriu trebuie să depună adeverinţa medicală individuală sau un tabel nominal din care să rezulte că sunt apţi medical pentru participarea la competiţie.

Municipalitatea organizează, cu prilejul Zilelor Municipiului, şi Cupa Alexandriei la Înot, concurs la care pot participa, de asemenea, doar cetăţeni cu domiciliul în Alexandria. Concursul se va desfăşura pe 7 categorii de vârstă: sub 7 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-14 ani, 15 – 18 ani, 19 – 30 ani şi + 30 ani , baieţi şi fete. Înscrierile se încheie, şi în acest caz, pe 26 august. Aceleaşi condiţii sunt valabile şi pentru Cupa Alexandriei la Tenis.

La concursul de biliard pot participa exclusiv alexăndreni şi se va desfăşura pe următoarele categorii: fete, băieţi şi dublu. Turneul este în  sistem eliminatoriu iar detalii despre regulile jocului pot fi obţinute de la sediul municipalităţii, unde se fac şi înscrierile.

Concursul de Ping-Pong se adresează tot alexăndrenilor şi se va desfăşura pe 6 categorii de vârstă: 8-10 ani, 11- 14 ani, 15– 18 ani, 19 – 30 ani si + 30 ani, băieţi şi fete şi peste 30 ani dublu.

Concursul de pescuit va atrage, cu certitudine, şi el atenţia alexăndrenilor, mai ales că participare e gratuită. Se urmăreşte formarea a 24 de echipa a câte 2 sau 3 pescari: bărbaţi, femei şi familii. Se vor puncta crapul, amurul, novacul de la 1 kilogram în sus şi carasul. Înscrierile se fac până la epuizarea locurilor, până pe 23 august.

Concursul de desene pe asfalt va mobiliza copii cu domiciliul în Alexandria cu vârste cuprinse între 0 şi 10 ani. Cei mici vor desena pe teme alese liber iar înscrierile se fac până pe 26 august. Acelaşi termen limită este valabil şi pentru concursul de street ball.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.