Eveniment

Incendiu violent la o anexă dintr-o gospodărie din Peretu / Cu mari eforturi, pompierii au reușit să salveze casa de locuit

Duminică dimineață, în jurul orei 08.30, pompierii militari roșioreni au reușit să-i salveze locuinţa unui cetățean din localitatea Peretu. La sosirea salvatorilor, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, focul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la o anexă în care se afla centrala de încălzire și la izolația din polistiren de pe un perete al locuinței, din imediata apropiere, cu pericolul extinderii incendiului la întregul imobil. Cu eforturi mari, militarii au reușit să localizeze focul și să-l stingă în limitele găsite, întreaga misiune rezultând cu salvarea casei de locuit, spre marea bucurie a proprietarului, care era foarte speriat că își va pierde agoniseala de o viață, transmite ISU Teleorman.

Bunurile din interiorul anexei, constând în două centrale termice, una pe lemne (funcțională) și una pe gaze (oprită), diferite electrocasnice și materiale de uz gospodăresc, aproape 250 kg de cereale, două geamuri din termopan, o ușă metalică, instalația electrică și izolația termică de pe un perete al locuinței au fost distruse de flăcări. În urma primelor verificări efectuate, a reieșit că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din centrală pe materialele combustibile din apropierea acesteia (cartoane). Din fericire, la acest eveniment nu s-au înregistrat victime.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.