Eveniment

Incendiu provocat de un scurtcircuit electric, într-o gospodărie din Poiana

Pompierilor militari au fost solicitați să intervină, miercuri dimineață, prin apel la numărul unic de urgență 112, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Poiana, cu pericol de propagare la casa de locuit care se afla în imediata apropiere.


La fața locului s-au deplasat trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Incendiul, ce se manifesta la o anexă gospodărească construită în continuarea casei de locuit, formată din trei încăperi, a fost localizat și lichidat în limitele găsite, pompierii reușind să salveze casa de locuit.

Au ars ori au fost distruse bunurile materiale din cele trei încăperi, estimate la aproximativ 30.000 de lei. Valoarea bunurilor salvate, reprezentând casa de locuit, a fost apreciată la suma de 50.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric. Din fericire, la această intervenție nu au fost înregistrate victime.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.