Eveniment

Incendiu provocat de o lumânare lăsată aprinsă, la Valea Cireșului

O gospodărie din Valea Cireșului a fost cuprinsă de flăcări, luni, după ce proprietarii au lăsat nesupravegheată o lumânare aprinsă, pentru lichidarea incendiului intervenind pompierii militari cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Din fericire, pagubele au fost doar materiale, iar salvatorii au reușit să evite extinderea incendiului la gospodăriile vecine.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Valea Cireșului, comuna Botoroaga, prin apel la  numărul unic pentru apeluri de urgență 112, anunță ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, ajunși la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pompierii militari au constatat faptul că focul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței, pe o suprafață de cca. 120 mp,  precum și la mobilierul și aparatura electrocasnică din interior, existând pericolul extinderii la locuințele și anexele gospodărești din imediata apropiere.

Cele două echipaje de stingere au reușit să localize și să lichideze incendiul în limitele găsite, în timp ce paramedicii SMURD au acordat primul ajutor celor doi proprietari, soț și soție, care au avut un atac de panică, acestea refuzând ulterior transportarea la spital.

Au fost distruse de flăcări bunuri estimate la suma de 10.000 de lei, iar valoarea bunurilor salvate la peste 50.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.