Eveniment

Incendiu la un atelier de tâmplărie din municipiul Alexandria

Un atelier de tâmplărie de pe strada Libertății din municipiul Alexandria a fost cuprins de flăcări în după amiaza zilei de joi, pompierii militari fiind alertați pe numărul unic de urgență 112. Din fericire, pe timpul intervenției nu au fost înregistrate victime, nefiind nevoie de intervenția paramedicilor SMURD, însă au ars bunuri a căror valoare este estimată la 20.000 de lei

Deplasați la fața locului, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajare mare de fum, existând pericolul propagării la o locuință din vecinătate.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au reușit să localizeze incendiul în limitele găsite, lichidarea în totalitate a focarelor fiind realizată după aproape o oră de intervenție.

Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 20.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate, reprezentând locuința și depozitul de materiale, la peste 300.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la un foc lăsat nesupravegheat în zona șopronului, acesta extinzându-se la bunurile ușor combustibile din apropiere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.