Eveniment

Incendiu la o locuință din Roșiori de Vede, lichidat rapid de pompierii teleormăneni

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit, în 24 de ore, la 24 de evenimente, dintre care 19 cazuri au vizat paramedicii SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, transmit reprezentanții instituției.

Potrivit sursei citate, salvatorii teleormăneni au intervenit, în ultimele 24 de ore, și pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o locuință din municipiul Roșiori de Vede, fără victime omenești. Incendiul a fost localizat și lichidat rapid de pompieri cu ajutorul unei autospeciale de lucru cu apă și spumă, potrivit datelor furnizate.

Totodată, în cursul zilei de miercuri, pompierii teleormăneni au efectuat și un transport de persoane confirmate ori suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești, două misiuni de transport și prelevare probe COVID-19 împreună cu personalul Serviciului de Ambulanță, precum și o decontaminare a autospecialei de intervenție folosită la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus.

Activități de informare și prevenire, derulate de pompierii teleormaneni

Pe linia prevenirii și stingerii incendiilor, inspectorii ISU „A.D. Ghica” al județului Teleorman au desfășurat trei controale de prevenire în cadrul unităților de comerț, aplicând pentru neregulile constatate 12 sancțiuni contravenționale în cuantum de 20.000 de lei.

În ceea ce privește prevenirea și combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus, pompierii militari teleormăneni și reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control au continuat verificările cu privire la modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV 2 în locurile cu aglomerări de persoane.

Inspectorii ISU Teleorman au participat la nouă controale mixte în cadrul instituțiilor și operatorilor economici din domeniul comerțului și alimentației publice de pe raza mai multor unități administrativ-teritoriale, aplicând pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală opt sancțiuni contravenționale.

În aceeași perioadă de timp, echipajele mobile din cadrul structurilor de intervenție au efectuat 14 acțiuni complementare de informare a cetățenilor, cu precădere în zonele cu aflux de persoane (piețe, târguri, zone comerciale, stații ale mijloacelor de transport în comun), prin intermediul mesajelor audio.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.