Video

Incendiu la o locuință din Islaz/ Un bătrân a ajuns la spital cu arsuri pe aproape 50% din suprafața corpului

Un bătrân de aproximativ 79 de ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II și III pe aproape 50% din suprafața corpului, după ce un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, în locuința sa din localitatea Islaz. Din cercetări a reieșit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric produs la o priză ce alimenta frigiderul și o veioză, potrivit ISU Teleorman.

 

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele au fost solicitați, sâmbătă seară, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Islaz.

 

Ajunși la locul evenimentului cu o ambulanță SMURD și o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii turneni au constatat că incendiul se manifesta în interiorul unui dormitor, cu posibilitate de propagare la întreaga locuință, iar proprietarul, în vârstă de aproximativ 79 de ani, cu arsuri de gradul II și III pe aproape 50% din suprafața corpului, a fost evacuat de vecini până la sosirea echipajelor de intervenție. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD împreună cu personalul medical al Serviciului de Ambulanță și transportat la Spitalul Județean Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

 

Incendiul a fost stins în mai puțin de o oră, în limitele găsite, flăcările distrugând bunurile din interiorul unei singure încăperi și elementele de tâmplărie de la o fereastră și o ușă. În urma cercetărilor efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs de la  un scurtcircuit electric, la o priză ce alimenta frigiderul și o veioză.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.