Eveniment

Incendiu intr-un bloc de locuinte din Turnu Magurele

Pompierii militari au fost solicitați, joi seara, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuințe, de pe strada Chimiei, din municipiul Turnu Măgurele, la un apartament situat la etajul al 2 lea.

Ajunși la fața locului cu doua autospeciale de lucru cu apă și spumă, salvatorii au constatat faptul că focul se manifesta mocnit într-un dormitor al locuinței, la un pat, tocul unei ferestre și la mai multe materiale textile, cu degajări mari de fum. Aproximativ 20 de persoane, locatarii de pe scara blocului, s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție. Dintre acestea, patru copii, cu varste cuprinse între 2 și 8 ani, și un adult, de aproximativ 32 de ani, cu atac de panică și ușoară intoxicație cu fum, au fost preluate de către echipajele Serviciului de Ambulanta și au fost transportate la Spitalul Judetean Alexandria pentru investigații medicale amănunţite.

Incendiul a fost stins rapid în limitele găsite, fără ca flăcările să se extindă la bunurile din celelalte încăperi.

Din primele verificări efectuate, cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare aprinsă, uitată de locatar. Apartamentul nu era racordat la instalația electrică a blocului, iar în interiorul acestuia nu se afla nicio persoană la momentul izbucnirii incendiului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.