Eveniment

Incendiu în Roșiori de Vede / Prezența de spirit a unei femei de 75 de ani a făcut posibilă evitarea unei situații dramatice

Sâmbăta seara, pompierii au fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la un apartament dintr-un bloc de pe strada Sănătății, din municipiul Roșiori de Vede, pentru stingerea căruia s-au deplasat cu o mașină de stingere, o autoscară, un SMURD, o ambulanță SAJ și o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM).

Ajunși la fața locului, aceștia au stins incendiul în limitele găsite, focul distrugând elementele de mobilier dintr-o cameră, un televizor și un covor. Proprietara, în vârstă de aproximativ 75 de ani, care se afla într-o altă cameră la momentul izbucnirii incendiului, a reușit să iasă rapid din apartament și să ceară ajutorul vecinilor.

Pompierii au remarcat curajul și cunoștințele bătrânei, deoarece aceasta a închis toate ușile din apartament înainte de a merge pe casa scării, limitând astfel aportul de oxigen și propagarea flăcărilor la bunurile din alte încăperi.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, iar pe timpul intervenției nu s-a impus luarea măsurii de evacuare a locatarilor de pe casa scării și nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.