Eveniment

Incendiu de locuință la Drăgănești Vlașca/ Ce alte misiuni au derulat pompierii militari

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit, în 24 de ore, la 35 de evenimente, între care și un incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Drăgănești Vlașca. Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, incenidul a izbucnit la mai multe materiale textile din locuință, din cauza jarului căzut dintr-o sobă, în încercarea proprietarului de a face un grătar în interiorul acesteia. Din fericire, incendiul a fost localizat și lichidat rapid cu ajutorul unei autospeciale de lucru cu apă și spumă, fără a fi înregistrate victime omenești ori pagube materiale mari.

Pe de altă parte, tot în cursul zilei de luni, salvatorii teleormăneni au gestionat și 25 de cazuri care au vizat SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, precum și trei accidente rutiere produse pe raza localităților Turnu Măgurele, Saelele și pe DJ 503, între Moșteni și Botoroaga, din care au rezultat patru victime, conştiente şi cooperante, neîncarcerate, care au fost preluate de echipajele SMURD și cele ale Serviciului de Ambulanță, pentru a fi transportate la spital.

De asemenea, în perioada menționată, pompierii militari au efectuat și două  transporturi de persoane confirmate ori suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești din județ; două decontaminări ale autospecialelor de intervenție folosite pentru transportul persoanelor infectate cu virusul SARS COV-2, precum și două misiuni de transport și prelevare probe COVID-19 împreună cu personalul Serviciului de Ambulanță.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.