Eveniment

Incendiu de la un aparat de gătit lăsat nesupravegheat

În Orbeasca de Sus, ieri, în jurul orei 19.30, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au fost anunțați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Ajunși la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulață SMURD, salvatorii au localizat și lichidat incendiul în aproximativ o oră, reușind să salveze bunuri de peste 40000 de lei. Valoarea pagubelor, reprezentând tavanul din lemn pe o suprafață de aproximativ 5 mp, două dulapuri, o ușă și o masă, a fost estimată la suma de circa 1000 de lei.

Din primele cercetări efectuate, a reieșit că incendiul a izbucnit de la un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență, https://fiipregatit.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.