Eveniment

Incendiu cu pericol de propagare la o stație de GPL în Videle

Monica DUMITRESCU
Un incendiu cu pericol de propagare la o staţie GPL a izbucnit vineri, 24 iunie, la un magazin din oraşul Videle.

Evenimentul a fost alertat pe numărul unic de urgență 112 la ora 15.13, iar la fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Videle cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.
După aproximativ o oră de intervenție, flăcările ce se manifestau la un magazin au fost localizate și lichidate, fără ca incendiul să se extindă la bunurile din apropiere.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, cpt. Gelu Dragomir, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică a unui aparat de aer condiționat, lăsat în tensiune nesupravegheat.
“Magazinul distrus de flăcări era de piese auto și vopseluri, plus o vulcanizare și un atelier de reparații. Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 200000 de lei.
Au fost salvate mai multe bunuri din interior, stația de GPL aflată la numai câțiva metri distanță și stația Peco, aflată la cca. 50 de m de incendiu, valoarea acestora fiind apreciată la suma de 400000 de lei”, a iIMG-20160624-WA0006nformat Gelu Dragomir.IMG-20160624-WA0002IMG-20160624-WA0003IMG-20160624-WA0012 IMG-20160624-WA0010

2 Comments

  1. Nanoveanu

    La statia GPL ,despre care este vorba, se incarca butelii GPL de uz casnic contrar legii care prevede ca la statii GPL auto se incarca numai in rezervoarele auto presiunea de lucru la auto este de 5 at. pe cand in buteliile de uz casnic presiunea de lucru este de max. 2 at. Pompirii.ISCIR si cei de la ITM ce controleaza???
    Acest mod de lucru este la toate statiile GPL din tot judetul!!!

  2. Domnul Mihai

    La Videle toti iresponsabilii fac ce vor!!!Nea Gogu, bosorogul cu gratar in piata si amanta sa Coana Sofia-cica vine paine, pretext de-al ciuguli pe bosorog de bani, fac focul la gratarul de mici cu benzina!!!!Afuma toata piata, Gogu si cu fufa Sofia, o sa dea foc la piata!ISU-oa amenda, va rog!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.