Sport

Încă zece zile până la startul returului – Handbaliştii alexăndreni au început pregătirile cu mingea!

Returul campionatului Diviziei A de handbal masculin se apropie, iar echipele caută să dispute cât mai multe jocuri de pregătire, pentru omogenizarea loturilor. Handbal Teleorman Alexandria, echipă care de o săptămână de zile se pregăteşte intens, a trecut de partea fizică a antrenamentelor şi deja se lucrează cu mingea. Antrenorul Georgian Nedelcu a trecut la o nouă etapă a pregătirii lotului, astfel că, încet, lucrurile par să intre pe făgaşul normal. “După atâtea zile de antrenament fizic, trebuia să intrăm şi în sală, băieţii aşteptau antrenamentele tactice, care au şi ele un rol fizic deosebit”, a spus antrenorul-jucător Nedelcu.

Pentru câştigarea în omogenitate, conducerea clubului din Alexandria a căutat să stabilească cel puţin un joc de verificare, astfel că sâmbăta viitoare alexăndrenii vor disputa un amical la Craiova, contra echipei de pe locul 5 în seria B, Divizia A de handbal masculin.

Să mai spunem că, după renunţarea la jucătorul Andrei Voicu, conducerea clubului s-a orientat pentru aducerea unui sportiv de bandă dreapta, astfel că, de două zile, la Alexandria a revenit jucătorul Andru Bucur (ultima dată a evoluat pentru Interhandbal Bucureşti).

În privinţa primei etape a sezonului de primăvară, programată sâmbătă, 16 februarie a.c., Handbal Teleorman Alexandria va juca în deplasare, la Călăraşi, contra echipei de pe locul 3 în seria. (B.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.