Sport

Încă un termen-limită pentru echipele cu datorii – Patru echipe riscă o nouă neprogramare!

În urmă cu o săptămână, opt echipe n-au fost programate la jocuri, din cauza acumulării unor datorii serioase către AJF Teleorman, iar decizia respectivă a dus la pierderea jocurilor respective. De atunci, multe lucruri nu s-au schimbat, cu singura precizare că echipele Metalul Frăsinet, Unirea Ciuperceni, Mladi Calomfireşti şi Oltul Plopii Slăviteşti au încheiat competiţia, implicit nu mai riscă să fie neprogramate!

În ce priveşte echipele rămase în competiţie, din informaţiile date de secretarul AJF Teleorman, Cătălin Cuşcă, se pare că a existat un interes “firav” din partea unora din echipe, pentru a plăti şi a putea juca la următoarea rundă, însă termenul până la care pot plăti (sau să facă dovada plăţii) către AJF Teleorman este vineri, 31 mai a.c., ora 17.00. “Noi aşteptăm în continuare echipele să achite sumele restante, deoarece riscă să nu fie programate, implicit se poate ajunge la penalizări mai mari”, a spus Cătălin Cuşcă. Să mai punctăm un lucru, interesant de asemenea; la ultima şedinţă a Comisiei de disciplină a AJF, de miercuri, 29 mai, toate echipele neprogramate din cauza datoriilor au primit sancţiuni serioase: 600 lei/echipă de la nivel de Liga a 5-a, 300 lei/echipă la Liga a 6-a (în cazul în care o echipă a avut mai multe neprezentări, cuantumul amenzii a fost mai mare).

Echipele care riscă să fie neprogramate la runda de duminică, 2 iunie a.c., dacă nu plătesc până azi, sunt următoarele: AS Gălăteni, Unirea Băbăiţa, Cetatea Turnu Măgurele – din Liga a 5-a, Ştiinţa Cucuieţi – din Liga a 6-a.

One Comment

  1. E clar toate se trag de la lipsa casei de fotbal pe care si-o doreste seful fotbalului judetean! Cand se va realiza acest deziderat sigur aceste lucruri nu se vor mai repeta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.