Politic

Încă un teleormănean în Executiv. Dan Dumitrescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

La începutul săptămânii, premierul Sorin Grindeanu a făcut o serie de elliberări şi numiri din/în funcţii în cadrul ministerelor, iar printre noii secretari de stat numiţi de primul ministru este şi Dan Dumitrescu, unul dintre copiii administratorului judeţului Teleorman, Mircea Dumitrescu.

De profesie economist, teleormăneanul a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii. Anterior numirii, acesta a fost, în acelaşi minister, consilier personal la Cabinetul Secretarului de stat Corina Silvia Pop.

Potrivit declaraţiei de avere completate în primăvara anului trecut, Dan Dumitrescu deţine trei terenuri agricole în judeţul Teleorman, precum şi un teren agricol şi altul intravilan în Domneşti, Ilfov. De asemenea, în declaraţia de avere mai figurează un autoturism fabricat în anul 2009 şi un depozit bancar de 40.000 de lei. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Ce cacat a mancat asta al piticului de Dumitrescu cand a fost mic? Eu am fost impotriva criticilor rautacioase impotriva lui Dragnea,dar acum cand vad ca nu se mai pot satura de avaritie,regret si sper ca poporul sa-i sanctioneze! Si ca sa fac o legatura cu incendiul din capitala nu prea miroase a bine!

  2. Fane Pitiku

    Vai de capul tau ROMANIA!!!Toti oportunistii si kurwele in guvern…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.