Eveniment

Încă un teleormănean cercetat pentru violență în familie, după ce și-a bătut concubina și pe cele două fiice minore ale femeii

Un bărbat de 52 de ani, din Lunca, a fost reținut de polițiști și este cercetat pentru violență în familie, după ce și-ar fi agresat fizic concubina și pe cele două fiice minore ale acesteia, cu vârste de 12 și 14 ani, transmite IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, polițiștii s-au sesizat din oficiu, marți, 29 iunie, cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Lunca și-ar fi agresat fizic concubina și pe fiicele minore ale acesteia, de 12, respectiv 14 ani.

Victimelor le-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obținut indicând faptul că există risc iminent, motiv pentru care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

Ulterior, fiind în continuarea cercetărilor, față de băbat a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Municipiului Turnu Măgurele, mai arată sursa citată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.