Eveniment

Încă un tânăr drogat la volan, prins de polițiști

În urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean au aplicat, în 24 de ore, 43 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 21.390  lei, au reținut 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 3 certificate de înmatriculare.
Dintre acestea, 25 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 2 sancțiuni pentru depășire,  4 sancțiuni pentru alte abateri și 2 sancțiuni pentru lipsă ITP.
Joi, 12 mai a.c., orele 23:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele, au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Turnu Măgurele, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta o mostră biologică.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.