Eveniment

Încă un sfârșit de săptămână aglomerat pentru Ambulanță/ Șase teleormăneni au fost găsiți decedați, alți doi au încercat să-și ia viața

529 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 12 octombrie, ora 00.00– 15 octombrie, ora 08.00, pentru șase persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman.

Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în șase accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu nouă victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 69, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 30 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 33 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 15 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 18 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 13 cazuri de intoxicaţii, cu 14 cazuri psihiatrice, precum şi cu două cazuri de tentativă de suicid.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a trei bărbați, de 35, 38 și 46 de ani, din Copăceanca, Lada, respectiv din Călugăru, dar și în cazul a trei femei, de 73, 83 și 91 de ani, din Mavrodin, Buzescu, respectiv din Coșoaia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.