Eveniment

Încă un sfârșit de săptămână aglomerat pentru Ambulanță: 14 victime din 6 accidente rutiere, 43 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice

559 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 23 august, ora 00.00– 26 august, ora 08.00, pentru cinci persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în șase accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu 14 victime, dintre care trei decedate.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 69, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 41 de solicitări au fost pentru cefalee.

Pe de altă parte, potrivit raportului SAJ, 43 de solicitări au avut la bază conflicte și agresiuni fizice, în timp ce alte 15 de solicitări au fost pentru probleme psihiatrice.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, trei teleormăneni au încercat să-și ia viața, în timp ce alte trei solicitări au fost pentru oameni căzuți în stradă.

De asemenea, în intervalul menționat, 23 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a cinci persoane. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru doi bărbați de 51 și 88 de ani, din Alexandria, pentru un bărbat de 68 de ani, din Măldăieni, și pentru două femei, de 80 și 88 de ani, din Crângeni și Cervenia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.