Eveniment

Încă un sfârșit de săptămână aglomerat pentru Ambulanță: 12 victime din 7 accidente rutiere, 33 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice

537 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 6 septembrie, ora 00.00 – 9 septembrie, ora 08.00, pentru patru persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în șapte accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu 12 victime, dintre care una decedată.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 73, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 41 de solicitări au fost pentru cefalee.

Pe de altă parte, potrivit raportului SAJ, 33 de solicitări au avut la bază conflicte și agresiuni fizice, în timp ce alte nouă solicitări au fost pentru probleme psihiatrice.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, cinci teleormăneni au încercat să-și ia viața, în timp ce o solicitare a fost pentru o persoană căzută în stradă.

De asemenea, în intervalul menționat, 14 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a patru persoane. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru doi bărbați, de 45 și 85 de ani, din Valea Părului și  Tudor Vladimirescu, și pentru două femei, de 54 și 80 de ani, din Drăgănești Vlașca și Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.