Sport

Încă un incident pe terenul de fotbal – Un jucător din Merişani i-a dat un cap în gură arbitrului!

fotbal judetean Incident grav petrecut duminică, 31 martie a.c., la campionatul fotbalistic al Ligii a 6-a, seria a 3-a, într-un banal joc de mijlocul clasamentului. Disputa Olimpia Dobroteşti (locul 14) – Gloria Merişani (locul 6), din cel mai mic eşalon fotbalistic de la nivel naţional, s-a încheiat urât pentru arbitrul alexăndrean Stelian Cutieru. Acesta (alături de colegii de brigadă I. Tănase din Alexandria şi C. Trăistaru din Buzescu) a avut de arbitrat un joc greu, însă destul de curat, până aproape de final.

Oaspeţii au început mai bine jocul şi, la un moment dat, au condus  cu 3-0 pe tabelă; numai că, în partea secundă, jucătorii din Dobroteşti au revenit şi, în minutul 90 scorul era 3-3! În acel moment, centralul arată 7 minute de prelungiri, cauzate de întreruperea jocului, datorită unei accidentări a portarului oaspeţilor (plus eventuale înlocuiri). În al treilea minut de prelungiri, după un corner, arbitrul Cutieru arată lovitură de la 11 metri, moment în care un jucător al oaspeţilor, frustrat probabil pentru că echipa sa risca să piardă jocul, s-a repezit şi i-a dat un cap în gură (la propriu). Dar iată cum a descris centralul alexăndrean faza respectivă: “Arătasem 7 minute de prelungiri, din cauza înlocuirilor şi a unei accidentări la portarul oaspeţilor. Era al treilea minut de prelungiri şi gazdele aveau un corner, mingea a ajuns în zona unde mă aflam, când a căzut pe mâna unui jucător al oaspeţilor, aflat în suprafaţa de pedeapsă, motiv pentru care am arătat lovitură de la 11 metri. În acel moment, un jucător al oaspeţilor, nr. 6, Daniel Costache s-a repezit spre mine nervos, dar nu credeam că mă loveşte. Am rămas pe loc, însă el pur şi simplu m-a lovit în zona feţei, cu capul. Imediat am fluierat finalul meciului, dar, din păcate, nici atunci nu s-au liniştit cei din Merişani Totuşi, au intervenit cei de la gazde, iar alte incidente n-au mai fost”.

Într-adevăr, jocul Dobroteşti – Merişani s-a întrerupt în min. 90+3, la scorul 3-3, iar cazul va ajunge pe masa Comisiei de disciplină a AJF Teleorman. Ce este într-adevăr îngrijorător este faptul că au apărut iarăşi incidentele care au dus la întreruperea jocurilor, după cum şi faptul că arbitrul S. Cutieru este implicat, pentru a doua oară în acest sezon, într-un incident destul de grav.

B. Pană

One Comment

  1. Normal ca jucatorul era nervos, fiindca citise mai inainte cronica jocului semnata inconfundabil de B. Pana. Iata motivul supararii:
    „Oaspeţii au început mai bine jocu”, cuvantul jocul fiind nearticulat!
    Cronicarul scrie ca arbitrul a prelungit jocul cu 7 minute, in min.90, pentru (plus eventuale înlocuiri), ca si cum de abia de-acum ar fi urmat inlocuirile jucatorilor, si arbitrul avea cunostinta de ele.
    Nea Bogdane,ai dat-o-n bara! Tii cu ursu`, nebunaticule…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.