Eveniment

Încă un final de săptămână aglomerat pentru echipajele de Ambulanță/ 15 victime din accidente rutiere, 39 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice

630 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman în intervalul vineri, 9 aprilie – luni, 12 aprilie, iar pentru șase persoane a fost constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 160 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 100, au fost solicitări pentru îmbolnăviri în masă. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit la nu mai puțin de 39 de cazuri de conflicte sau agresiuni fizice, dar şi la două tentative de suicid.

Tot în perioada menționată, echipajele Serviciului de Ambulanță au intervenit și la șapte accidente rutiere, cu 15 victime, dintre acestea șapte refuzând să meargă la spital, după ce au primit îngrijiri medicale la fața locului.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanță, echipajele de salvare s-au mai deplasat la cazuri de dureri abdominale sau de spate (62 de intervenții), conflicte și agresiuni fizice (39 de intervenții), tuse și probleme respiratorii (36 de intervenții), cefalee (24 de cazuri), accident vascular cerebral (20 de intervenții), dureri toracice (15 cazuri).

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 46 și 65 din ani, din Păuleasca, Alexandria, Roșiori de Vede și Videle și două femei, de 70 și 48 de ani, din Frăsinet și Zimnicea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.