Eveniment

Încă un final de săptămână aglomerat pentru Ambulanță

508 solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 25 octombrie, ora 00.00 – 28 octombrie, ora 08.00, pentru patru persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu nouă victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 69, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 42 de solicitări au fost pentru cefalee.

Pe de altă parte, potrivit raportului SAJ, 20 de solicitări au avut la bază conflicte și agresiuni fizice, în timp ce alte 13 solicitări au fost pentru probleme psihiatrice.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, patru teleormăneni au avut nevoie de intervenția echipajelor de salvare pentru intoxicații, în timp ce alte cinci solicitări au fost pentru persoane căzute în stradă.

De asemenea, în intervalul menționat, 21 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a patru persoane. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru trei bărbați, de 51, 54 și 65 de ani, din Blejești, Plosca și Olteni, și pentru o femeie de 74 de ani, din Nanov.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.